Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Friday, March 4, 2011

Германската Нова Медицина - 3



Писмо от 31.12.2006 на Председателя на АЛБА


Как си прокарва път Новата медицина на др.Хамер?

Вече 25 години се бойкотира информирането за нея, а прилагането й се осъществява все пак...?



Писмото е написано от Председателя на АЛБА (организацията на Новата Германска медицина в Италия) на 31.12.2006 г.



"Поради последните тъмни заплахи, решихме да направим обществено достояние тази странна история...



ЕДНА СТРАННА ИСТОРИЯ...

През лятото на 2005 г. при нас дойде човек, който поиска да помогнем на негов близък, на когото била поставена печалната диагноза "мозъчен тумор, невъзможен за опериране". Представи ни се, че е чуждестранен дипломат и ни разказа следното предисловие: тъй като той работил в посолството и имал задачата да контролира, класифицира и архивира всички подозрителни данни и файлове, м/у другите неща намерил и Новата Германска Медицина на др. Хамер. На времето бил чел доста страници за др. Хамер, защото му се сторили извънредно интересни, но впоследствие ги архивирал.

Когато по-късно, през лятото на 2005 ., този негов близък получил гърчове, го откарали в Бърза помощ, и след ядрено- магнитен резонанс (ЯМР) на мозъка, му било съобщено, че поради "мозъчен тумор, невъзможен за опериране", му оставали само 3, максимум 4 месеца живот (!), тогава дипломатът си спомнил за Новата Германска Медицина (НГМ).



Преди обаче да запознае с това своя близък, поискал да е абсолютно сигурен, че тази НГМ е наистина научно равилна.

Разказа ни, че за тази цел се обърнал директно към "висшите еврейски ложи", за да има сигурно медицинско заключение и когато го поискал относно откритията на др. Хамер, го уверили, че са съвършено правилни.

Когато обаче после, уверен и доволен им казал: "Тогава можем да го лекуваме по този начин?", отговорът бил: "Не, това не трябва да се знае... Ако искаш ... " и му дали нашия адрес в Италия, където можел да се обърне. И по този начин беше стигнал до нас. (На времето това искане ни се беше сторило странно - защо просто не бяха го лекували в техните клиники мълчаливо...? Днес може би имаме някаква представа защо...)



И така, дипломатът ни разказа, че когато в денят след нашия първи разговор, се върнал в болницата, където преди това бил настанен за лечение неговия близък, и поискал ЯМР и клиничната папка, му било съобщено, че "за съжаление" ЯМР и клиничната папка са се загубили...



Понеже с високослужебното си положение разполагаше с "големи връзки на високо ниво", можеше да упражни натиск в/у болницата, и ..."чудо!" - клиничната папка излезе на бял свят... но, при внимателното й преглеждане, той забелязал, че тя не била оригиналната! Всъщност, доколкото той следеше отблизо историята, си спомняше някои подробности, които ги нямаше вече... нова папка беше написана отново!

Не излезе на бял свят и ЯМР на мозъка. Този ден той ни разказа колко бил натъжен от тези събития и че той самият, макар че познавал много добре този свят, никога не бил мислил, че тези тайни сили били толкова бойни... Коментира факта, казвайки: "С положителност искат да избегнат, в случай че този мой близък оцелее, да остави следи..."



За този негов близък обаче ужасът от диагнозата, анатемата "3, максимум 4 месеца живот", фактът да се чувства отлъчен от "официалната медицина" бяха определящи - всичко това го отвеждаше непрекъснато до активиране на конфликта на бежанеца или на съществуването (а следователно и "синдромът" с увеличаване на мозъчните отоци), увеличавайки следователно и цялата симптоматика, която на свой ред го водеше до тягостното състояние да се бори за съществуването си. Тези постоянни рецидиви, както и порочният кръг, където се чувстваше без изход, го доведоха до смъртта през декември 2005 г. (както злополучно беше предсказано: ок. 4 месеца след диагнозата).



В последствие този дипломат сподели с нас, че все пак има съмнения относно обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на неговия близък - не изключваше отравяне...



През пролетта на 2006 г. осъществи отново контакт с нас и ни говореше за крайната необходимост да се отвори експериментална клиника, в която да се прилага НГМ, защото, казваше, като няма предоставена структура, без клиника, където да се помага на хората съгласно 5-те Биологични закона, по-късно пациентите, имайки усложнения, непрекъснато се тревожат и рецидивират с катастрофални последици.



Обясни ни много добре, че всъщност академичната медицина е стигнала до първоначалната си точка, в улица без изход (достатъчно е да припомним, че на Националния американски онкологичен конгрес през 2005г. бе ясно заявено, че въпреки 200 милиарда долара, инвестирани през последните 30 години за изследвания, смъртността от рак е останала абсолютно непроменена от 1945 г.)

Каза ни обаче, че тъй като човечеството не е готово още да получи цялата тази свобода, която НГМ неизбежно ще му донесе, е по-добре, за да се избегне хаоса (...) това да става бавно ... и забележете, без др. Хамер (който с положителност няма да е съгласен да се прави клиника за малцина, без да се бори пламенно, човечеството да може най-накрая да ползва свободно НГМ!)"



През лятото се върна отново, предлагайки ми да взема в свои ръце организацията на тази експериментална клиника и да координирам работата на лекарите, които щяха да практикуват НГМ.

Каза ни буквално, че неговите приятели евреи досега са се стремили да държат НГМ изключително за себе си, и имал доказателства, че НГМ се използвала в италианските клиники "в полза на малцина" и че "те" пък, неговата група - тази на "белите ложи", тясно свързани с папата, сега решили да практикуват НГМ и за неевреи, обаче... без др. Хамер. Тъй като с др. Хамер фалитът на сегашната система (Матрицата) щял да бъде неизбежен... В действителност намеренията били този проект да се разработи тихомълком, на тайно място...



Аз му отговорих, че естествено съм на разположение за всичко, ако с това мога да помогна и да подкрепям подобаващо дори и само един пациент, но че ще се чувствам свободен да го направя, само след като "се даде на Цезар Цезаровото", т.е. само след като се направи публично проверка - на официално място с лекари, пациенти, а също и със самия др.Хамер...



От този момент нататък не се обади повече!



Отново се свърза с мен през септември, след като бяхме оповестили международната манифестация в Рим, и ме попита агресивно какво ни е дошло на ум (!) - да се прави манифестация в Рим, щяло да бъде извънредно компроментиращо за проекта за клиниката... За да се изясним по-добре, уговорихме среща и се срещнахме в началото на октомври (октомври 2006, бел. на пр.).

Този ден ни съобщи, че той бил повишен в степен от самия папа в "Кавалер на Ордена на Големия кръст", и като условие за нашата невредимост, а също и тази на АЛБА, заплашително претендираше да бъде веднага разтрогната международната манифестация(!), а нашата асоциация АЛБА да бъде поставена "под комисарство" (на нашия въпрос "На кого?", кой според него трябваше да вземе в ръцете си АЛБА, той отговори, натъртвайки, че е само като пример, името на проф. Веронези).

Освен това претендираше в следващите 2 години да не се предприемат повече никакви публични инициативи, за да не се безпокои проекта за клиниката...



В този миг "сложихме картите на масата" - поискахме да видим какво точно се раздвижваше. Казахме му, че до този момент само ни е плашил с възможни проекти, без да ни даде никакво доказателство за реално намерение да се осъществи клиника, и че не знаехме дали наистина това не беше само начин да ни спре в намерението ни или пък да ни подтикне да действаме без официалното представяне на откритията на др. Хамер.

А той, почервенял от гняв, ни каза: "Чуйте добре! Вие не можете да предявявате никакви претенции! Можете само да ги изпълнявате!



Това са неща, които плашат, др. амер отдавна ни ги повтаряше, но да ги чуеш така, процедени през зъбите, уверявам ви, че за нашата "романтична" визия за света, за справедливостта, за демокрацията и т.н. беше все пак един силен удар. Не знам дали всичко това той ми каза, защото е наистина гран маестро на ложата или е само емисар.

Очевидно неговите заплахи не ни спряха и продължихме напред.



На 12 декември (12 декември 2006), 1 година след смъртта на неговия близък, получихме информацията, че той и неговите "приятели" ни подготвяли "шега" (не знаех наистина какви намерения имаше и кои са неговите "приятели"), а също и че др. Хамер (който между другото никога не е имал нищо общо с този пациент) трябвало да плати...



В момента на освобождаването от затвора на др. Хамер, този странен персонаж ни каза нещо любопитно... почти като доказателство за неговата "свръзка" с "висшите сфери на властта": всъщност др. Хамер бе пуснат на 16 февруари 2006 г., но този персонаж знаеше точно, че заповедта за освобождаване от затвора е била подписана на 13 февруари в 13 часа (!). В началото сметнахме, че това твърдение е опит да се насочи вниманието ни към тайнствени твърдения от езотеричен характер (13,13). На 21 декември обаче др. Хамер лично ми потвърди, че заповедта за освобождаване е била действително подписана на 13 февруари 2006 г.



Желаем ви една година на "прозрачност", защото само разбирайки реално какво става на световно ниво, се разбира защо една научна медицина, която може да се докаже за няколко часа от всеки лекар или сериозен учен, медицина, която никога не е опровергавана, е скривана от света в продължение на 25 години! "


....................

No comments: