Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Thursday, October 1, 2020

Как да излезем от дуалността и всички споразумения, в които сме се включили?

Из една интересна статия в сайтът на Мария Казакова - Виртуална обител за лечение и трансформация

Струва си да я прочетете цялата - тук.
По-долу съм извадила онова, което ми е ценно да си го припомням от време на време :)

Начини за справяне със засегналата ни дуалност


Как, тогава, човек може да излезе от тази дуалистична парадигма? Първата стъпка е да приложите протоколите на Системата за самоизчистване и да анулирате всички споразумения, които сте сключили с които и да е същества, които не ви мислят най-доброто. След това анулирайте всички споразумения да възприемате реалността в полярности. Не забравяйте всеки път, когато анулирате някакви споразумения, да си поискате обратно енергията, която сте вложили в тях. След това потвърдете намерението си да трансцендирате парадигмите на контрол на покварения демиург, без да се отклонявате като участвате в безсмислени битки на полярности.


Препоръчвам също така кратка ежедневна практика по анулиране на всички споразумения за изживяването на трудности, ограничения, лоши взаимоотношения, здравословни проблеми, финансови проблеми, семейни неразбирателства и всичко друго в живота ви, което изчерпва енергията ви. Броят и количеството на споразуменията, които несъзнателно сме сключили в тази матрица на фалшива реалност, е смайващо голям. Ако обръщате внимание на незабележимите и на очевидните споразумения, разкриващи ви невидимите решетки на вашия затвор, ще откриете, че в действителност няма недостиг на споразумения за анулиране.


След като се заемете с този процес, ще забележите оредяване на "контактите" от страна на същества на фалшивата светлина и е възможно да се почувствате малко самотни, докато не привикнете към промените. Това е много добро време да усилите връзката си със своя Висш Аз, с ядрото на Земята и с Галактическото ядро. Когато се адаптирате, може да забележите, че спите по-добре и че прозирате с по-голяма лекота през предрешените като позитивност измами.


Ако все пак някакво същество се свърже с вас, можете да му кажете, че желаете да комуникирате единствено със същества, които са трансцендирали дуалността и са извън покварения демиург. Подлагайте на този тест всяко същество, което се опитва да установи контакт с вас. Директно им задавайте въпроса: "Ти част ли си от демиурга?" Съществата на Истинната Божествена Светлина, които съществуват извън демиурга, в Реалната Вселена, с радост ще отговорят на вашите въпроси. Само имайте предвид, че те не използват език по същия начин като нас, тъй като комуникират посредством така наречената от мен "душевна телепатия".


Типът комуникация е основен индикатор


Силите на Истинната Божествена Светлина, които съществуват извън покварения демиург, не са обвързани с ляво-мозъчните дясно-мозъчните динамики и с полярностите мрак-светлина, които характеризират демиургичната под-вселена. Това означава, че те НЕ звучат като гласове в главата ви! Вместо това, те използват "душевна телепатия", за да излъчват чувства, архетипни проявления и светлина с изключително чисто качество, която говори директно на душата ви.


Разликата между едно същество на Истинната Божествена Светлина и едно същество на фалшивата светлина от духовната лъже-архия е, че светлината на първото е топла, обгръщаща, чиста и безусловно любяща, докато светлината на второто е студена, пронизваща по един неприятен начин, доминираща и често пъти прекомерно мъжествена. Духовната лъже-архия е една доминирана от мъже група и дори жените от тяхната силова структура имат доста мъжествена енергия. Тази мъжка доминация е, разбира се, причината, поради която всички въведени от лъже-архията религиозни структури имат доминиращ мъжки бог и не споменават за никакъв всеобхватен, женски създател.


Друга основна разлика между съществата на фалшивата светлина в рамките на демиурга и съществата на Истинната Божествена Светлина, които служат на Безкрайния Източник, е че Божествената Светлина по никакъв начин не е контролираща, манипулираща, заповядваща или осъждаща. Безкрайният Източник НЯМА да ви наложи някаква програма, въпреки че ще ви подкрепя в избраната от вас мисия да спомогнете за разрушаването на покварения демиург. Безкрайният Източник или съществата на Истинната Божествена Светлина, които действат извън демиурга, няма да ви дадат "заповеди за действие". Те няма да ви пратят на безкрайни, изчерпващи енергията ви мисии по време на сън и няма да ви помолят да направите нещо, което ще доведе до загубата на вашата душевна енергия, за разлика от самозванците от духовната лъже-архия на фалшивата светлина.


Съществата на Истинната Божествена Светлина са подкрепящи, любящи, подхранващи и ги е грижа за вас като индивиди. За тях вие не сте просто зъбче в машината, тъй като те разбират, че сте жизнено важен аспект от едно взаимосвързано по сложен начин творение. Те хранят върховно уважение към онези от нас, които доброволно сме се въплътили в тази "зверска система" на покварения демиург, за да спомогнем за разрушаването й отвътре. И наистина, нужно е да има Божествени Агенти, които да работят както вътре, така и извън покварения демиург, за да може той да бъде разрушен.


Анулиране на споразуменията

Това е процесът за изчистване на нашите споразумения, който аз използвам и споделям с останалите. Лъже-архията крие копия от тези споразумения в различни сфери, така че уточняването е важно в този процес. Важно е също така да предприемете този процес от позицията на своя Суверенен Вътрешен Аз (Висш Аз, Божествен Вътрешен Аз и т.н.) и да направите процеса лично свой. Работата няма да бъде свършена само с четене на анулиращи утвърждения. Ние трябва съзнателно да се ангажираме с този процес, като използваме силата на своята воля, за да предизвикаме промените, които желаем.

Открих, че щом човек започне да анулира споразуменията, с времето му става все по-лесно да навлиза все по-надълбоко и да открива повече от тях. Имайте предвид, че често пъти споразуменията са разделени на различни фрагменти, така че да бъдат направени по-трудни за откриване. Например, може да са налице споразумения да имате трудни романтични взаимоотношения, трудни взаимоотношения с родителите, с братята и сестрите си, с приятелите си и т.н. Всички те представляват различни "групи от споразумения", които трябва да бъдат изрично упоменати и премахнати чрез отделни процеси.

Така че не се наемайте да се отървете от всички споразумения наведнъж. Дайте си време и работете върху тях ежедневно, щом почувствате въздействието им. Описаният по-долу процес се базира на Ниво 1 и Ниво 2 от Системата за самоизчистване, които съставляват основата за работата по енергийно изчистване, която осъществявам.

· Установете се в силата на Суверенитета на своя Божествен Вътрешен Аз. Разширете светлината на своя Божествен Вътрешен / Висш Аз от сърцето си, обграждайки тялото си със Сърдечна Сфера от Суверенна енергия.

· Свържете се с ядрото на Земята, с ядрото на Галактиката, с Безкрайния Източник и със Силите на Светлината на Божествения Източник.

· Помолете за Галактически Вакуум, който да има готовност да отведе всичко в Галактическото ядро. (Това е един фуниевиден облак от енергия от галактическото ядро, който изсмуква всичко, което трябва да бъде премахнато и преобразувано.)

· Призовете всички споразумения, свързани с това "да се чувствате като жертва" (или каквото и да било друго) в тази времева линия и всички останали времеви линии от миналото, настоящето и бъдещето, и във всички измерения, плътности, нива, царства и реалности.

· Призовете всички възстановителни клаузи, копия, резервни копия, отражателни копия, копия на отсрещната страна и т.н. на споразуменията.

· Заявете: "От позицията на Вътрешния Авторитет на моя Суверенен Аз, аз обявявам ВСИЧКИ тези споразумения за нищожни и невалидни. Анулирам ВСИЧКИ тези споразумения, както и всички копия на отсрещната страна, възстановителни клаузи, дубликати, резервни копия, отражателни копия и т.н. на всичко, споменато по-рано."

· Обявете: "Аз изисквам обратно ЦЯЛАТА моя енергия, която е била вложена в тези споразумения." Когато вашите енергии, същини, душевни фрагменти и т.н. се завърнат при вас, ги реинтегрирайте чрез своя сърдечен център.

· Заповядайте: "Аз изпращам всички тези споразумения и всички по-рано споменати техни допълнения в Галактическия Вакуум, за да бъдат преобразувани в Галактическото ядро."

· Призовете всички "копия на отсрещната страна" на тези споразумения и ги изпратете в Галактическия Вакуум за преобразуване. Това са копия на споразуменията, притежавани от паразитни същества, които източват малки количества от енергията ви посредством тези споразумения. Някои от тези същества може да претендират, че са "господари" на кармата, за да упражнят власт над вас. Не вярвайте на никоя от лъжите им.

· Кажете на тези демиургични същества: "Аз съм Суверенен. С настоящото уведомявам всички вас паразитни същества, играещи ролята на "отсрещна страна", че ви е ЗАБРАНЕНО да въздействате отново върху енергията ми ПО КАКЪВТО И ДА БИЛО НАЧИН. Ако все пак се опитате да нарушите моята суверенна енергийна сфера, ще ви изпратя НАСИЛА в Галактическото ядро, за да бъдете преобразувани. Макар че преобразуването ще е най-доброто нещо, което ви се е случвало, има вероятност никога повече да не се появите, ако във вас не е останало нищо, което да бъде спасено и преобразувано. Предупредени сте."

· След това, предложете на тези демиургични същества, играещи ролята на отсрещна страна, да пристъпят в Галактическия Вакуум, за да бъдат отведени в Галактическото ядро и преобразувани. Някои от тях ще се възползват от тази възможност, за да се освободят от контрола на Демиурга и от йерархическото робство.

· Заявете: "Премахвам ВСИЧКИ отпечатъци, импланти, наслагвания, вярвания, възприятия, отношения, идентичности, замразени емоции и т.н., свързани с тези споразумения." Помолете своя Божествен Вътрешен Аз да прокара Галактически Вакуум през целия ви несъзнателен ум, подсъзнателен ум и през цялата ви сфера на съзнание, за да премахне всички тези компоненти, както и всичко друго, свързано с тези споразумения.

· След това, разширете светлината на своя Истинен Суверенен Вътрешен Аз, така че да изпълни всички области, които сте прочистили. Това позволява на Истината относно това кои наистина сте вие да замени фалшивите конструкти, които са били отстранени.

· Призовете и Възстановете първоначалното споразумение, което сте сключили с Безкрайния Източник, да се въплътите в тази обременена с неприятности сфера и да внесете Светлината на Източника в своето въплъщение. Позволете на любящата сила, съдържаща се в това първоначално споразумение, да разтвори всички остатъчни конструкти, свързани с тези стари, изкуствено наложени споразумения.

· Най-важната част от всичко това е вашата ВОЛЯ да направите това да се случи. Ако трябва, ядосайте се малко, впрегнете праведното възмущение, с което разполагате, и използвайте СИЛАТА на своята ВОЛЯ.

· Често утвърждавайте: "Аз съм суверенен и на никого не му е позволено да отнема енергията ми." "Аз съм суверенен и на никое същество или не-същество не му е позволено да престъпва моето суверенно пространство."

Wednesday, July 1, 2020

НАЧИНА, ПО КОЙТО ДАВАМЕ И ПРИЕМАМЕ ЛЮБОВ❤️

Една статия на Йоана Демирева 

Не всички пояснения ми пасват, но това е интересно инфо.



"Знаете ли защо най-често двойките не удържат на времето и се стига до раздяла и развод? 

Не, не е защото Тя е патица🤦‍♂️, а Той е идиот🤦‍♀️!
Всичко в пререканията на двама души е следствие от НАЧИНА ПО КОЙТО ДАВАМЕ И ПРИЕМАМЕ ЛЮБОВ❤️!

В годините от 0 до 7, в детето се формират начините да приема и да дава любов.

Момичето приема ЛЮБОВ, както баща ѝ е показвал, че я обича,
и дава ЛЮБОВ, както вижда, че майката показва любовта си към бащата!

Момчето приема ЛЮБОВ, както майката е показвала, че го обича,
и дава ЛЮБОВ, както е виждал, че бащата обича майката!


ТИПОВЕ ЛЮБОВ:
КОТЕ: Тя се изразява в думи - комплименти, похвали. Колко си красива, На тати най-умното момиче, На мама най-гальовното момче и прочие.
КУЧЕ: Тя се изразява в докосвания. Прегръдки, целувки, гъделичкане, боричкане. Да мине бащата и да разроши косата на дъщеря си. Майката да прегръща сина си всяка вечер преди да заспи и прочие.
ПТИЧКА: Тя се изразява в слушане. Детето говори и майката и или бащата го слушат. Как е минало в детската градина, как е било гостито у комшиите, каква книжка е прочело детето и прочие.
РИБКА: Тя се изразява в действия. Дъщерята винаги може да разчита, че ако в 2 ч. има буболечка в стаята, може да събуди татко и той да я махне, а Сина винаги може да разчита, че майката му ще му е изгладила и наготвила.

Обикновено ние сформираме ЛЮБОВТА по всички начини изброени до тук, но един и или два са по-изявени.
Така, когато станем хора, готови да създават своя връзка и семейство, приемаме и даваме ЛЮБОВ, по типа, който е водещ за нас.

Да кажем, че жената е приемала от баща си любов, като тип КОТЕ. Свикнала е на комплименти и неспирни похвали, така дори и мъжа до нея да я обсипва с подаръци (РИБКА) и да я прегръща непрестанно (КУЧЕ), но рядко или никога не ѝ казва, че е красива, то тя няма да се усеща обичана от мъжа до нея и винаги ще се пита "Ама той обича ли ме наистина?" 

Тук се разминават защото мъжа е виждал, как баща му купува на майка му подаръци с повод и без поводи, докосват се често и е приел, че това е да показваш и доказваш Любовта си към другия. А жената очаквайки мили думи и комплименти както баща ѝ е правил, не отдава значение на подаръците и докосванията. Често тя мисли ама аз не искам подаръци искам да съм най-красивата за него, а той не мисли така, а той пък си казва ама аз всичко и купувам и не спирам да я целувам, какво още иска тя, как да не я обичам?! 

Така се поставя началото на всяка болка, на всеки скандал, на всеки раздор в едно семейство и двойка.
НЕ, не защото тя е патица, а той идиот! Те просто по различен начин дават любов и се чувстват обичани!
Двойките, които издържат дълго са такива, които са паснали типовете сформирани за даване и получаване на Любов!


- Много хубаво описано и поднесено. А какво се случва, когато децата не са били обичани и когато родителите също не са се обичали? ;)
Мисля, че това също е голям процент от случаите...За съжаление....


- Много правилен въпрос. Погледнете на тези определения така: типовете на Любовта, не е задължително да са дълги и чести действия. Те са малки, кратки действия. Буквално - да ти разрошат косата (куче), да ти кажат ей лъвче (коте), да ти залепят обувките, точно когато се чудиш как ще ходиш с тях (рибка), да те чуят докато рецитираш стихчето за 8 март (птиче). Тези действия може да са веднъж или два пъти дори само в детството, но ти да си се почувствал безкрайно обичан. А ролите на родител може да не са заети от биологични родители, може да е от баба и дядо, чичо и леля, възпитателката и охраната в дома, съседите леля и чичо .... Така го мислете. Всеки човек по някакъв начин се докосва до тези типове любов и усещането от тези действия остава траен отпечатък в съзнанието, който се разпознава когато се опитваме да създадем наша връзка. Не е възможно, никой никога да не те обича... А относно това че родителите не са се обичали, там няма и какво да спасяваме във връзката, по - добре е да се разделят. И да в този случай детето отново приема модела на онези човеци които определя за себе си като родители, най-често баба и дядо. А ако няма такива, то разбира се, се припознава в майката или баща спрямо пола на детето и пак формира за даване някой от тези 4 типа любов, но съвсем леко маркира действията им, и трудно.. Много трудно създава стабилна връзка, без помощта на Психолог."


Friday, June 12, 2020

Как алкохолът атакува мозъка

Една статия в http://www.herbs-info.com/ 



В ниски дози, да речем няколко бири или няколко глътки спиртно питие, алкохолът е лек депресант. Той предизвиква отпускане, а при някои дори еуфория (или чувство на въодушевление). Тези ефекти обаче не са продължителни и отстъпват място на ужасния махмурлук, характеризиращ се с чувствителност към светлина и звук, главоболие, гадене и повръщане. Колкото по-висока е дозата алкохол, толкова по-голяма е вероятността човек да припадне. [1]
Забелязвате ли, че всички тези симптоми са свързани с функциите на мозъка? Това означава, че алкохолът влияе пряко върху централната нервна система на пиещия и по-специално върху основния орган на системата - мозъкът. Симптомите се влошават при по-чест и по-голям прием на алкохол.

Може би сте си мислили, че след като махмурлука си отиде, напълно се връщате към нормалното. Изследванията обаче разкриват, че както дългосрочната, така и краткосрочната злоупотреба с алкохол може необратимо да повреди мозъчната тъкан. Според проучване на Оскар-Берман и Маринкович през 2007 г. [2] частите на мозъка, които са най-уязвими от увреждане при злоупотреба с алкохол, са предните дялове, лимбичната система и малкия мозък. Тъй като алкохолът засяга тези области, той влияе и вреди на нормалната функция на мозъка. Но страшното е, че тези зони могат да се свият или да атрофират, причинявайки лека до тежка дисфункция, която може да е, но може и да не бъде обратима дори след алкохолно въздържание.

Фронтален дял

Твърдението, че „алкохолът намалява задръжките“ е абсолютно правилна! Колкото по-високо е съдържанието на алкохол в кръвта, толкова е по-вероятно човек да вземе лоши и рисковани решения - решения, за които може да съжалява на следващата сутрин. Това е свързано директно с това как алкохолът влияе на предния дял. Предният дял на мозъка е отговорен за вземането на решения и паметта.

Лимбична система

Някои хора се засягат силно на емоционално ниво от алкохола - което означава, че могат да станат много депресирани или много еуфорични, когато нивата на алкохола в кръвта им станат достатъчно високи. Това може да се отдаде на ефекта на алкохола върху лимбичната система, зоната на мозъка, отговорна за регулирането на определени емоции. Алкохолът обикновено усилва най-силната емоция, която пиещият изпитва - и при високи дози може да причини силна депресия.

Малък мозък

Малкият мозък е тази част от мозъка, която седи в тила; тя е отговорна за баланса и координацията. Една от най-често срещаните характеристики при пиян човек е невъзможността да ходи или да стои изправен - това е така, защото алкохолът засяга малкия мозък.

Алкохолизъм

На определени места по света алкохолът е неразделна част от храненето - като вино в Италия или бира в Германия. Докато социалното пиене на алкохол не се счита за проблем и дори потенциално може да има определени ползи за здравето (отпускане и сърдечно здраве от ресвератрола в червеното вино), вредата, която алкохолът причинява на мозъка, е проучена и доказана. Пиенето на твърде много алкохол може да причини сериозни здравословни проблеми, особено ако човек пие достатъчно алкохол, за да се счита за алкохолик. Обикновено алкохолиците проявяват: (1) рисково поведение (2) депресия и (3) лош двигателен контрол - всичко това е показателно за увреждане на челния лоб, лимбичната система и малкия мозък. [3]Алкохолизмът се характеризира с рискови модели на пиене и поведение. Обикновено алкохолиците се отбелязват с агресивно и насилствено поведение, което се влошава с течение на времето. Това състояние е не само вредно за физическото здраве на човека, но и за психическото и емоционалното му здраве. Това също може да навреди значително на отношенията на човек с другите. [4] Ако човек има лична или фамилна история на алкохолизъм или злоупотреба с алкохол, би било по-добре да избягва напълно алкохола.



***

References:

[1] Hendler, R., et. al. (2013). Stimulant and sedative effects of alcohol. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21560041

[2] Oscar-Berman, M. & Marinković, K. (2007). Alcohol: Effects on Neurobehavioral Functions and the Brain. http://link.springer.com/article/10.1007/s11065-007-9038-6

[3] Harper, C. , et. al. (2003). Neuropathological alterations in alcoholic brains. Studies arising from the New South Wales Tissue Resource Center. http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0278584603001556

[4] Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK44358/