Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Thursday, October 1, 2020

Как да излезем от дуалността и всички споразумения, в които сме се включили?

Из една интересна статия в сайтът на Мария Казакова - Виртуална обител за лечение и трансформация

Струва си да я прочетете цялата - тук.
По-долу съм извадила онова, което ми е ценно да си го припомням от време на време :)

Начини за справяне със засегналата ни дуалност


Как, тогава, човек може да излезе от тази дуалистична парадигма? Първата стъпка е да приложите протоколите на Системата за самоизчистване и да анулирате всички споразумения, които сте сключили с които и да е същества, които не ви мислят най-доброто. След това анулирайте всички споразумения да възприемате реалността в полярности. Не забравяйте всеки път, когато анулирате някакви споразумения, да си поискате обратно енергията, която сте вложили в тях. След това потвърдете намерението си да трансцендирате парадигмите на контрол на покварения демиург, без да се отклонявате като участвате в безсмислени битки на полярности.


Препоръчвам също така кратка ежедневна практика по анулиране на всички споразумения за изживяването на трудности, ограничения, лоши взаимоотношения, здравословни проблеми, финансови проблеми, семейни неразбирателства и всичко друго в живота ви, което изчерпва енергията ви. Броят и количеството на споразуменията, които несъзнателно сме сключили в тази матрица на фалшива реалност, е смайващо голям. Ако обръщате внимание на незабележимите и на очевидните споразумения, разкриващи ви невидимите решетки на вашия затвор, ще откриете, че в действителност няма недостиг на споразумения за анулиране.


След като се заемете с този процес, ще забележите оредяване на "контактите" от страна на същества на фалшивата светлина и е възможно да се почувствате малко самотни, докато не привикнете към промените. Това е много добро време да усилите връзката си със своя Висш Аз, с ядрото на Земята и с Галактическото ядро. Когато се адаптирате, може да забележите, че спите по-добре и че прозирате с по-голяма лекота през предрешените като позитивност измами.


Ако все пак някакво същество се свърже с вас, можете да му кажете, че желаете да комуникирате единствено със същества, които са трансцендирали дуалността и са извън покварения демиург. Подлагайте на този тест всяко същество, което се опитва да установи контакт с вас. Директно им задавайте въпроса: "Ти част ли си от демиурга?" Съществата на Истинната Божествена Светлина, които съществуват извън демиурга, в Реалната Вселена, с радост ще отговорят на вашите въпроси. Само имайте предвид, че те не използват език по същия начин като нас, тъй като комуникират посредством така наречената от мен "душевна телепатия".


Типът комуникация е основен индикатор


Силите на Истинната Божествена Светлина, които съществуват извън покварения демиург, не са обвързани с ляво-мозъчните дясно-мозъчните динамики и с полярностите мрак-светлина, които характеризират демиургичната под-вселена. Това означава, че те НЕ звучат като гласове в главата ви! Вместо това, те използват "душевна телепатия", за да излъчват чувства, архетипни проявления и светлина с изключително чисто качество, която говори директно на душата ви.


Разликата между едно същество на Истинната Божествена Светлина и едно същество на фалшивата светлина от духовната лъже-архия е, че светлината на първото е топла, обгръщаща, чиста и безусловно любяща, докато светлината на второто е студена, пронизваща по един неприятен начин, доминираща и често пъти прекомерно мъжествена. Духовната лъже-архия е една доминирана от мъже група и дори жените от тяхната силова структура имат доста мъжествена енергия. Тази мъжка доминация е, разбира се, причината, поради която всички въведени от лъже-архията религиозни структури имат доминиращ мъжки бог и не споменават за никакъв всеобхватен, женски създател.


Друга основна разлика между съществата на фалшивата светлина в рамките на демиурга и съществата на Истинната Божествена Светлина, които служат на Безкрайния Източник, е че Божествената Светлина по никакъв начин не е контролираща, манипулираща, заповядваща или осъждаща. Безкрайният Източник НЯМА да ви наложи някаква програма, въпреки че ще ви подкрепя в избраната от вас мисия да спомогнете за разрушаването на покварения демиург. Безкрайният Източник или съществата на Истинната Божествена Светлина, които действат извън демиурга, няма да ви дадат "заповеди за действие". Те няма да ви пратят на безкрайни, изчерпващи енергията ви мисии по време на сън и няма да ви помолят да направите нещо, което ще доведе до загубата на вашата душевна енергия, за разлика от самозванците от духовната лъже-архия на фалшивата светлина.


Съществата на Истинната Божествена Светлина са подкрепящи, любящи, подхранващи и ги е грижа за вас като индивиди. За тях вие не сте просто зъбче в машината, тъй като те разбират, че сте жизнено важен аспект от едно взаимосвързано по сложен начин творение. Те хранят върховно уважение към онези от нас, които доброволно сме се въплътили в тази "зверска система" на покварения демиург, за да спомогнем за разрушаването й отвътре. И наистина, нужно е да има Божествени Агенти, които да работят както вътре, така и извън покварения демиург, за да може той да бъде разрушен.


Анулиране на споразуменията

Това е процесът за изчистване на нашите споразумения, който аз използвам и споделям с останалите. Лъже-архията крие копия от тези споразумения в различни сфери, така че уточняването е важно в този процес. Важно е също така да предприемете този процес от позицията на своя Суверенен Вътрешен Аз (Висш Аз, Божествен Вътрешен Аз и т.н.) и да направите процеса лично свой. Работата няма да бъде свършена само с четене на анулиращи утвърждения. Ние трябва съзнателно да се ангажираме с този процес, като използваме силата на своята воля, за да предизвикаме промените, които желаем.

Открих, че щом човек започне да анулира споразуменията, с времето му става все по-лесно да навлиза все по-надълбоко и да открива повече от тях. Имайте предвид, че често пъти споразуменията са разделени на различни фрагменти, така че да бъдат направени по-трудни за откриване. Например, може да са налице споразумения да имате трудни романтични взаимоотношения, трудни взаимоотношения с родителите, с братята и сестрите си, с приятелите си и т.н. Всички те представляват различни "групи от споразумения", които трябва да бъдат изрично упоменати и премахнати чрез отделни процеси.

Така че не се наемайте да се отървете от всички споразумения наведнъж. Дайте си време и работете върху тях ежедневно, щом почувствате въздействието им. Описаният по-долу процес се базира на Ниво 1 и Ниво 2 от Системата за самоизчистване, които съставляват основата за работата по енергийно изчистване, която осъществявам.

· Установете се в силата на Суверенитета на своя Божествен Вътрешен Аз. Разширете светлината на своя Божествен Вътрешен / Висш Аз от сърцето си, обграждайки тялото си със Сърдечна Сфера от Суверенна енергия.

· Свържете се с ядрото на Земята, с ядрото на Галактиката, с Безкрайния Източник и със Силите на Светлината на Божествения Източник.

· Помолете за Галактически Вакуум, който да има готовност да отведе всичко в Галактическото ядро. (Това е един фуниевиден облак от енергия от галактическото ядро, който изсмуква всичко, което трябва да бъде премахнато и преобразувано.)

· Призовете всички споразумения, свързани с това "да се чувствате като жертва" (или каквото и да било друго) в тази времева линия и всички останали времеви линии от миналото, настоящето и бъдещето, и във всички измерения, плътности, нива, царства и реалности.

· Призовете всички възстановителни клаузи, копия, резервни копия, отражателни копия, копия на отсрещната страна и т.н. на споразуменията.

· Заявете: "От позицията на Вътрешния Авторитет на моя Суверенен Аз, аз обявявам ВСИЧКИ тези споразумения за нищожни и невалидни. Анулирам ВСИЧКИ тези споразумения, както и всички копия на отсрещната страна, възстановителни клаузи, дубликати, резервни копия, отражателни копия и т.н. на всичко, споменато по-рано."

· Обявете: "Аз изисквам обратно ЦЯЛАТА моя енергия, която е била вложена в тези споразумения." Когато вашите енергии, същини, душевни фрагменти и т.н. се завърнат при вас, ги реинтегрирайте чрез своя сърдечен център.

· Заповядайте: "Аз изпращам всички тези споразумения и всички по-рано споменати техни допълнения в Галактическия Вакуум, за да бъдат преобразувани в Галактическото ядро."

· Призовете всички "копия на отсрещната страна" на тези споразумения и ги изпратете в Галактическия Вакуум за преобразуване. Това са копия на споразуменията, притежавани от паразитни същества, които източват малки количества от енергията ви посредством тези споразумения. Някои от тези същества може да претендират, че са "господари" на кармата, за да упражнят власт над вас. Не вярвайте на никоя от лъжите им.

· Кажете на тези демиургични същества: "Аз съм Суверенен. С настоящото уведомявам всички вас паразитни същества, играещи ролята на "отсрещна страна", че ви е ЗАБРАНЕНО да въздействате отново върху енергията ми ПО КАКЪВТО И ДА БИЛО НАЧИН. Ако все пак се опитате да нарушите моята суверенна енергийна сфера, ще ви изпратя НАСИЛА в Галактическото ядро, за да бъдете преобразувани. Макар че преобразуването ще е най-доброто нещо, което ви се е случвало, има вероятност никога повече да не се появите, ако във вас не е останало нищо, което да бъде спасено и преобразувано. Предупредени сте."

· След това, предложете на тези демиургични същества, играещи ролята на отсрещна страна, да пристъпят в Галактическия Вакуум, за да бъдат отведени в Галактическото ядро и преобразувани. Някои от тях ще се възползват от тази възможност, за да се освободят от контрола на Демиурга и от йерархическото робство.

· Заявете: "Премахвам ВСИЧКИ отпечатъци, импланти, наслагвания, вярвания, възприятия, отношения, идентичности, замразени емоции и т.н., свързани с тези споразумения." Помолете своя Божествен Вътрешен Аз да прокара Галактически Вакуум през целия ви несъзнателен ум, подсъзнателен ум и през цялата ви сфера на съзнание, за да премахне всички тези компоненти, както и всичко друго, свързано с тези споразумения.

· След това, разширете светлината на своя Истинен Суверенен Вътрешен Аз, така че да изпълни всички области, които сте прочистили. Това позволява на Истината относно това кои наистина сте вие да замени фалшивите конструкти, които са били отстранени.

· Призовете и Възстановете първоначалното споразумение, което сте сключили с Безкрайния Източник, да се въплътите в тази обременена с неприятности сфера и да внесете Светлината на Източника в своето въплъщение. Позволете на любящата сила, съдържаща се в това първоначално споразумение, да разтвори всички остатъчни конструкти, свързани с тези стари, изкуствено наложени споразумения.

· Най-важната част от всичко това е вашата ВОЛЯ да направите това да се случи. Ако трябва, ядосайте се малко, впрегнете праведното възмущение, с което разполагате, и използвайте СИЛАТА на своята ВОЛЯ.

· Често утвърждавайте: "Аз съм суверенен и на никого не му е позволено да отнема енергията ми." "Аз съм суверенен и на никое същество или не-същество не му е позволено да престъпва моето суверенно пространство."

No comments: