Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Friday, May 4, 2018

Медитацията на Одри от Лира

Статия от фейса: 
Как живеят и кои са Плеядианците – ето какво разказва Адри – плеядианец роден на планетата Нова Лира, който от около 44 г. живее на Земята, за живота на неговата планета.

На Лира ние медитираме за да поддържаме телата си – увеличаваме вибрационната честота на фото-радионните вълни (базов елемент от който е изградена вселената), които са в кварките. Тази енергия се абсорбира от митохондриите – батериите в клетките, и последните могат да се подмладят чрез метаболизъм на витамини, минерали, протеини и някои киселини в тялото.

С тази медитация хората ще изцелят телата си и епифизната си жлеза. Ще почувствате топлина в гърдите. Не пийте флуор (бел. прев. среща се на места в питейната вода и в пасти за зъби).

Инструкции за медитацията:
1. Затворете очи и си представете как в центъра на гърдите ви се появява Слънце (или друга звезда) колкото малка точка, и то е живо и се разраства и разраства с дишането, ставайки все по-горещо, вибриращо, ярко, излъчващо все повече и повече светлина, енергия, сила, ставайки изключително ярко. Представете си го живо, а не фиктивно. Изпълнете се с любов, простете на всички, дори и да не заслужват. Няма ограничения за размера на Слънцето.

2. Представете си че сте отново дете, невинно, безгрижно, необременено, без болка, освободено, с меко, пластично и отпушено тяло, с топло сърце и изобилни чувства – върнете се във вътрешното си дете, то си остава във всеки от вас. Сложете този образ в Слънцето.

3. Дайте намерение на тази излъчваща се светлина да повиши вибрациите на фото-радионните вълни в кварките на вашите клетки и да внесе баланс, изцеление, здраве, комфорт и сила в тялото ви. Правете медитацията всеки ден.

И цялото интервю на английски, което включва и други неща, специално Адри е без видео:
https://www.youtube.com/watch…

Други интервюта с Адри:
http://www.kah-len.com/adrieiuous/

No comments:

Post a Comment