Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Tuesday, March 3, 2015

За болката!

Башар:
Защото... болката е съпротива срещу естествената ти природа.  
Когато престанеш да се съпротивляваш на естествената си природа, енергията протича, няма никакви блокажи и никаква съпротива, съответно и никаква болка.

Участник:
Медитирах, използвах всякакви кристали и въпреки това, болката продължаваше.

Башар:
Да. Ти просто си открила позволението, което е съвпаднало най-силно с твоите убеждения, и това най-накрая ти е дало възможност да си позволиш да бъдеш в по-голяма степен вярна на себе си. Ние сме щастливи, че по някакъв начин сме били част от процеса, в който ти си отразила към себе си своята сила, но ти си направила това, не кристалът. Просто кристалът се е синхронизирал по-точно с твоите убеждения, при което най-накрая си си позволила да повярваш, че е в реда на нещата да си позволиш да се избавиш от съпротивлението си.

Башар:
Нека напомним на всички чрез примера, даден току-що. И моля, разберете отново, че това няма за цел да ви изплаши, а само да увеличи разбирането ви.
Когато се синхронизирате със себе си, идеята за болка ще изчезне.
Защото няма да има повече съпротивление.
В обратния смисъл, тъй като нещата се усилват и ускоряват, енергийното или понятийно несъответствие във вашата енергия ще започне за бъде усещано от все повече и повече хора на вашата планета почти мигновено като физическа болка и като физическо проявление на отсъствието на синхрон. Ще настане момент, в който повече няма да може да понасяте енергийното несъответствие, защото болките ще се засилват, когато излагате себе си на по-високи енергии, които няма да могат да протекат през вас, защото може да има несъответствия във вашата енергия.
И всички възможни слаби места в тялото ви ще започнат да ви показват, че определенията и енергиите във вас са извън синхрон. 
Не се страхувайте от това, а само внимавайте, ако това се случи, защото ще ви изглежда много странно в даден момент да стоите без да правите нещо и изведнъж нещо да ви заболи без причина, когато започнете да се придвижвате в посока на най-силната си радостна възбуда, или установите контакт със същества, които притежават по-висока вибрационна честота от вас. Всичко у вас, което е извън синхрон, ще започне да се проявява физически и конкретно, защото промените се ускоряват и това е времето, и това е векът, които сте очаквали с нетърпение!
Това е един от симптомите, че всичко, което е извън синхрон, ще започне да се проявява във физическата реалност. 
Така че синхронизирате се, синхронизирайте се. 


ИЗТОЧНИК

No comments:

Post a Comment