Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Thursday, September 12, 2013

ОТВЪД СВЕТЛИНАТА - филм по действителен случай - Rene Mey






     

А това е линк към официалният сайт на Рене Мей:
http://www.renemey.org/

9 comments:

Unknown said...

уникален изключително ценен филм

Наталия Бинева said...

Страхотно интересен филм. Много положително ми въздейства. Опитах се да намеря повече информация за Рене Мей, но такава не намерих никъде. Ако някой знае нещо пратете ми за да прочета повече. Благодаря предварително.

valjo said...

Здравейте , не ви познавам, но мога да ви кажа следното , гледахте ли последните кадри на филма , внимателно ? Просто се научете да медитирате и изберете за свой обект Рене Мей. Всичко , което ви интересува , той ще ви го каже ! И помнете медитацията не идва лесно !!! Можете да започнете така : отпуснете се и и си представете морето , брега , просто място , в което обича да ходи мосю Мей , така сега мислено идете там и си поговорете с господина и така . Каква информация , просто ползвайте неговия метод. Никой не може да отрича наука , която не познава.

valjo said...

https://twitter.com/ReneMey_Oficial

rumi sumborg said...

trudno se postiga takova dulboko nivo na meditirane, v koeto da sre6tnem 4ovek, s koyto jelaem da se svurjem, moje da minat godini...

rumi sumborg said...

zdraveyte, v4era sled kato gledah i az filma re6ih da potursya malko informatsiya za Rene Mey i eto kakvo otkrih. Rene Mey kato mlad e bil boksior vuv Francia, sled tova poradi finansovi nyakakvi ma6inatsii svurzani s pritejavani ot nego nedvijimi imoti e bil osuden za 5 godini zatvor i e lejal 2,5 ot tyah, sled koeto napuska fransiya i zaminava v Meksiko, kudeto stava izvesten.... gledah inter´viuta s nego kakto i predavane na frenskata tv za nego, koeto mejdu drugoto ne be6e pozitivno, no kakto i da e filma e dobur

Sha Angreal said...

Точно под филмчето има линк към официалният сайт на Рене Мей :)

Sha Angreal said...

Да кажеш трудно е да си поставиш граници. Трудно е, за който си мисли, че е трудно. В състояние на медитация или дори визуализиране не важат физичните закони, а чисто и просто намерението, вниманието, настройването към желаното!

Greta said...

https://www.facebook.com/renemey