Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Saturday, December 3, 2011

Пролетта и Човекът Кал - Mudman and Spring


Mudman and Spring. by *stressedjenny on deviantART

10 comments:

ранни записвания Дидим said...

униклани са, поздрави и до скоро, желая приятна вечер на всички

екскурзия египет said...

Хахаха. Смешно ми е защото самото заглавие пролетта и човека кал ми напомня точно каква става обстановката когато се затопли времето и снега започне да се топи - ами кал и лапавица! Тъй че те двете наистина си вървят ръка за ръка, нещо като ин и ян и като полюсите на батерията: положителна и отрицателна.

плодове и зеленчуци said...

На мен пък ми прилича на красавицата и звяра в пролетен вариант. Красиво е и интересно. Каква е всъщност приказката за пролетта и калта? Защото така казано наистина се асоциира с лапавицата. Винаги ми е било странно защо винаги мъжът е грозният, а жената хубавицата?!

Новини said...

Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

почистващи препарати said...

Интересна картина, точно като за настоящата пролет :)

Екскурзии Румъния said...

Идеята е страхотна. Много изобретателно и иновативно. Картинката с хубава.

екскурзия египет said...

Страхотна илюстрация, поздравления за нейният автор.Хареса ми заглавието.Пролетта настъпва, а преди това след този сняг наистина обстановката е доста кална и мрачна на вън.Но пък дойде ли всичко започва да се раззеленява и да се придава един чудесна свеж живот.Природата е разкошна.Трябва да я обичаме и пазим.Защото именно на нея ние можем да живеем и да дишаме.Картинката показва как въпреки тази кал,благодарение на слънцето и растителността , няма как да не победи и пролетта.Ако имате още такива идеи ще се радваме да ги видим.

доставка на мляко said...

След зимата винаги е едно по кално и все още не раззеленено .Природата още спи и заглавието е много подходящо кал и пролет.Но пък дойде ли пролетта е така красиво и свежо.Дърветата започват да се разлистват.Цветята да се показват и най-вече вечно усмихнатото слънце ни зарежда с енергия и хубави емоции.Много ми допада тази картинка.страхотна е и много добре измислена.Само тя може да те накара да се успокоиш и да те заради с положителни неща, само гледайки я.

нова година Лондон said...

Колко е красива тази картинка и определено има нещо смешно в нея защото самото заглавие пролетта и човека кал ми напомня точно каква става обстановката когато се затопли времето и снега започне да се топи , тогава след всяко излизане се мият обувки и ботуши, че голяма кал е.Пролетта настъпва, а преди това след този сняг наистина обстановката е доста кална и мрачна на вън.Хубаво е как всичко започва да се раззеленява и да става по свежо и зелено, като това действа и върху самото положително настроение на човека.Природата е най- красивото ни богатство, трябва да я пазим.

carolina herrera 212 said...

Колкото и да напредва технологията в днешно време изправи ли се пред природата оставаме всички толкова малки и беззащитни и тогава оценяваме живота на сто процента.Тази картина е невероятна, много добра идея и самото й осъществяване и красиво и нежно.Само как се гледат палаво и пролетта е толкова доволна, че вече е ней ред хахахах страхотна снимка.Как започва лека по лека всичко да става зелено и настроенията в хората да се повдигат и всички ставаме по доволни и усмихнати.Пролетта е един жив сезон.Благодаря за статията.