Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Saturday, August 20, 2011

Да Резонираш с Бъдещото си Аз


Гледахте ли филмът The Adjustment Bureau (Агенти на Съдбата) с Matt Damon?
Той е за противоречията между свободната воля и съдбата.
Въпросът е, смятате ли, че животът ви вече е предначертан или имате избор как да се развие.

Когато не изживявате мечтата си, животът изглежда като лабиринт. Независимо, как се опитвате, не успявате да излезете от модела, който ви е приклещил. Истината е, че имате свободна воля и можете да победите Агентите на Съдбата, но това изисква малко работа.

Ето едно мощно упражнение, което ще ви помогне да се освободите от старите споразумения и планове, които вече не ви задоволяват и изпълват с щастие.

Резонирай с Бъдещото си Аз

  1. Определи какъв искаш да бъдеш в бъдеще. Задайте на ума си (нагласете го на вибрациите на това) как желаете да се чувствате. (Ще откриете бъдещото си аз като слушате най-дълбоките си въжделения и копнежи).
  2. Променете вибрационното си състояние да съответства на желаното в бъдеще.
  3. Всеки ден правете нещо, което е в съответствие с бъдещото ви Аз.
  4. Практикувайте всекидневно и бъдете концентрирани. Това е решаващо.
Най-доброто време да променяте състоянието на вибрациите си е веднага като се събудите сутрин или преди да заспите. Отделете 20 минути за мечти и блянове, в които да въплътите пълния емоционален заряд на това, какъв искате да е животът ви. Ако това е любяща партньорска връзка, то нека ви залеят вълни на любов и интимност. Ако желаете състояние на изобилие и задоволство, усетете дълбоко в себе си как извират и се изливат.

Нужно е упражняване и въображение да промените вибрацията си, но това е най-бързият начин да разчупите старите енергийни модели.

You can practice the Future Self Technique with any Brain Sync Theta Wave Program. We need a more fluid, open and relaxed brain state to shift into the next level of our being. Going into the theta state makes it easier to manifest a new matrix. 

To awakening your greatest potential!
Kelly Howell 

No comments: