Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Wednesday, April 13, 2011

Цикли на Животът - Осем

От Сайтът на Една Жена


Това, което душата знае как да търси
няма начин да не получи.

Margaret Fuller


През годишен цикъл 8 получаваш това, което искаш. Наистина. Въпреки това, ако не знаеш какво искаш, няма начин да знаеш какво ще получиш! През тази година е време да бъдеш конкретен. Време е да чувстваш какво е в сърцето ти и да си разрешиш да бъдеш въвлечен в осъществяването на желанията ти. Ти пътуваш през цикъл, дълъг една година, през който ще просперираш според силата на твоята воля, твоето желание да успееш.

През годината ще чувстваш подчертано увеличаване на способностите си да караш нещата да се случват и да свършваш работата. Като следствие ще се увеличат твоите очаквания, заедно с твоето самочувствие и усещането ти за задоволеност.

Вероятно миналата година е била дълбоко емоционална и объркваща за теб. Трябваше да е така, за да можеш да знаеш какви са истинските ти желания. Сега, каквото било – било. Време е да се захванеш с нещата!

Скоро ще разбереш, че сега трябва да бъдеш по-силен, отколкото си бил някога преди. Традиционно, 8 е известно като енергията на мощта, материалните и финансови придобивки, постижения, отплата, статус и удовлетворение от себе си. През тази година ще почувстваш всички тези неща, докато търсиш истинското им значение. Вибрацията 8 ще ти даде средствата – личната сила – с която да промениш статуквото и да постигнеш значителна цел, която ще промени цялата посока на твоето пътуване.

Определена движеща сила, мощта на която не си изпитвал досега, ще те отведе по-близо до свободата, отколкото някога си бил. От теб зависи да решиш точно какво искаш да постигнеш и да отстраниш навиците и отношенията, които са те задържали в миналото. Време е да се посветиш твърдо на създаването на нова и задоволяваща те реалност.

Можеш да тръгнеш в една посока в началото на годината, само за да се намериш по-късно в изцяло ново положение. Прогресът ще идва от информация или сведения, които си събирал в хода на годината. Това не е просто въпрос да вярвате в нещо ново, а да го знаеш.

Постиженията през тази година са само началото на дългосрочен прогрес към свободата и щастието. Помни, че желанието е форма на любовта, която естествено те води към външен успех. Не може да се каже докъде може да те отведе.

Това е много специална година, през която събитията и обстоятелствата ще те водят от едно важно преживяване към друго. Всяко ще те води по-близо до твоето 'точно място' на света. Може да се откриеш от страната на получаващите материални, емоционални и духовни дарове. Другите ще са по-склонни да ти помагат и да те подкрепят, веднъж като видят колко сериозно възприемаш себе си и цели си. През тази година ще научаваш за материалния начин да се живее (business of living).

Една от най-ценните отплати, която ще ти се предложи през тази година е усещането за принадлежност. Търсенето ти, все пак, трябва да започне от там, къде си ти. Ако не си щастлив там, където си, тогава зависи от теб да хванеш бика за рогата и да направиш това, което е необходимо, за да промениш положението си.

Не е задължително правилното ти място на света да е въпрос на географско местонахождение. Да бъдеш там, където искаш да бъдеш, може също така да се отнася до въпросите на любовта, връзките, здравето, статуса, финансите или някоя друга област, където се желае напредък. Каквото и да е желанието ти, важно е да се отнасяш към него като към злато – истинска и постижима амбиция. Въпреки че твоите цели могат да са от външен характер, крайната цел трябва да бъде вътрешното чувство за задоволеност. В края на краищата какво е успеха? Това е състояние на щастие.

През тази година ще срещнеш други хора, които не са там, където искат да бъдат, които също търсят топлината на личната задоволеност и принадлежност. Имаш нужда да бъдеш край тези, които търсят истина, удовлетворение и свобода. Вече не можеш да понасяш ограниченията, налагани ти от онези, които не споделят или не разбират нуждата ти от независимост и завършеност.

Ще знаеш, че ако усещаш нещо като правилно, то е правилно. Също така ще разбереш, че това, което за един е правилно, за друг може да е напълно погрешно. Свободната воля върви във всички посоки. Всеки един от нас има правото и отговорността да избира собствената си посока.

Първоначално, другите може да ти се противопоставят, онези, които мислят, че се целиш твърде високо, или онези, които се чувстват несигурни покрай твоите амбиции. Или, ти самият може да имаш съмнения относно това, как можеш да осъществиш желанията си, когато изглежда, че не разполагаш със средствата или знанията да го направиш. Или, ти може да си способен да чувстваш силния потенциал на енергия 8, но да не си в състояние точно да определиш какво наистина искаш да постигнеш.

Отпусни се. Колкото повече поставяш такива препятствия на пътя си, толкова по-малко ще си способен да усетиш какво наистина усещаш отвътре, толкова по-малко ще си способен да си представиш детайлите на живота, който искаш да живееш, толкова по-малко ще си способен да мечтаеш мечтата си. Вярвай, че можеш да имаш това, което искаш! Ти си точно там, където трябва да бъдеш, за да намериш ресурсите и вдъхновението, които ще възпламенят това вълнуващо дванадесет месечно пътуване.

Силата на чувствата ти сега те води в определена посока. Тази енергия може да прави начинанията ти да изглеждат лесни. Но не греши за това, това не е безгрижна година. Необходими са последователна упорита работа и решимост. Ще трябва да се вземат трудни решения. Резултатът може да е физически, умствен и емоционален стрес. Затова е особено важно да отделяш съответно време да почиваш и да възстановяваш енергията си, въпреки че може да си мислиш, че това не е необходимо. През тази измъчваща година на цели и постижения ще имаш нужда да си почиваш често и пълноценно от товара на работата. Ако не го правиш, можеш лесно да изгориш между Октомври и Ноември.

Обстоятелствата през тази година ще те изложат на много различни форми на влияние. Някои ще те вдъхновяват, докато други ще ти помогнат да видиш ужасните последици на влиянието, когато с него се злоупотребява. От тези преживявания ще искаш да си създадеш по-голямо твое влияние, защото единствено от тази позиция ще можеш да превърнеш мечтите си в реалност. Това е време на динамично действие, ефективност и вяра.

Цикъл 8 ти дава възможност да пожънеш наградата от това, което си 'инвестирал' в живота си. Тази награда зависи в голяма степен от това, колко любов към това, което правиш е намесена. В края на краищата ще научиш, че любовта има много различни форми и е, без съмнение, най-великата сила от всички.

Това определено е време да се концентрираш върху кариерата, материалния прогрес, финансите, бизнеса и статуса. Преди да откриеш истинската си посока може да трябва да се променят идеалите на 20 век. Трябва да преосмислиш самата концепция за пари, власт и успех, тъй като същността на тези неща се променя пред очите ти. Истинският успех в тези времена вече не се измерва по това, което вземаш от живота, а по това, което допринасяш към него. Ти не си създаден тук, за да се блъскаш за другите, а за да създаваш твоя собствена уникална съдба.

Признай властта, която другите имат върху теб. Намери начини да се освободиш от техния контрол. Ако парите или властта изглеждат да са всичко, което те движи, тогава е вероятно да постигнеш определени цели, но техния дългосрочен потенциал ще бъде далеч по-малко задоволителен.

Годишен цикъл 8 е търсене на вътрешно удовлетворение, задоволство, щастие. Това означава, че трябва да правиш това, което трябва да се направи, за да създадеш живота, който искаш за себе си. Една от първите отплати на тази година може да дойде като възможност най-накрая да правиш това, което искаш да правиш. Това е възвръщаемостта на твоята инвестиция да имаш на първо място куража да търсиш това, което истински желаеш. Или може да имаш шанса да усъвършенстваш това, което вече правиш. Грабни тази възможност и заложи много на твоите възможности и потенциал.

Докато странните световни събития продължават да се развиват, ще разбереш, че ти си единствения, на който можеш да разчиташ за просперитет, сигурност и стабилност. Бъди информиран и знай това, което се случва по света. Това ще увеличи силата ти и ще ти даде възможност да вземеш превантивни мерки, за да защитиш ресурсите и репутацията си. Ти си готов да обърнеш живота си и да го направиш наистина задоволителен. Този път, ти се вземи много по-насериозно. Този път, ще го направиш правилно!

Може да се наложи да се изправиш срещу и да се справиш с определени препятствия, но, дълбоко в теб, ти знаеш, че не можеш да разрешиш на нищо да стои на пътя ти. Някои от тези препятствия са възникнали поради погрешното разбиране за днешната политическа и икономическа реалност и невъзможността да разделиш вината от любовта. Непоколебимо консервативния подход вече не работи. Онези, които желаят свободата да решават всичко сами поставят под въпрос, разкриват и се противопоставят на институциите.

Помни, ти сега си в 'мощния' участък от пътуването си в свят, който бързо се променя. Трудно е да не изоставаш от всичко, което се случва. Но защо да се бориш да не изоставаш когато, с концентриране и отдаденост, можеш да бъдеш светлинни години напред от онези, които не могат да видят позитивния потенциал на човечеството за свобода?

През тази година ти си на много сериозна мисия и ще знаеш, че вървиш в правилната посока, когато осъзнаеш колко много се наслаждаваш на включената работа. Може да се чувстваш много по-важен, а това е добър знак, че ти усещаш спешността и удоволствието, които са намесени в поемането на управлението на живота ти. Това не е време за фалшива скромност или за открита арогантност, просто практическо приложение на това, което трябва да се направи.

Опитай се да приемеш всичко, което чувстваш, включително страха и арогантността и се стреми да балансираш тези чувства. Когато го направиш, ще бъдеш по-скоро самоуверен и спокоен, отколкото малтретиращ, манипулиращ, алчен или циничен.

Много противоречиви емоции ще възникнат, които ще целят да разбереш и балансираш твоето его, а не да го подтискаш. Когато твоето его достигне онова спокойно място между свръх-надуването и самоунижението, то мирно ще отиде да спи. Тогава ще се появят много различни форми на любов.

Твоите възможности са най-големи през тази година. Като се концентрираш върху желаните резултати, като си вярваш и като действаш решително ще можеш да караш нещата да се случват.

Наблягането на 8 върху изобилието и материалното често се свързва с кариерата, финансите и статуса на човек. В други области от живота ти, в които е била инвестирана любов, може да получиш отплата. Истинското разнообразие на отплати, които получаваш през тази година ще ти помогне да изградиш в теб по-силно чувство за задоволство. В замяна ще разбереш, че самите отплати никога не са толкова удовлетворяващи, колкото чувствата, които те създават.

Поддържай бизнес подход към всичко, което правиш. Използвай всичките си усилия и знания за постигане на желанията си. Това не е време за бездейни мечти или самозалъгване. Това е време да живееш мечтите вместо просто да си фантазираш за тях. Това е време да се събудиш от празнотата, която идва от вярата, че другите контролират живота ти. Поискай си обратно волята и започни да правиш това, което наистина искаш да правиш.

Енергия 8 ти дава възможност да разшириш значително таланта си и да откриеш таланти, които не си знаел, че притежаваш. 8 внася достойнство в живота ти като те учи, че животът е дал на всеки способност, която е уникално негова. Сега е времето да покажеш талант, който досега е трябвало да държиш в праха.

Приеми отговорността си да живееш свободно. Създай твоя собствена финансова и материална сигурност. Разбери как работи този процес. Скоро ще научиш, че твоята лична сигурност е пряко свързана с на вид несвързани събития, които се случват другаде по света.

Днес не е задължително да важи това, което някога се е считало добър търговски усет. Състезанието не е отговора за поддържането на качество. Качеството може само да пострада, когато в определен момент състезанието се превърне във война. Най-доброто качество може да бъде поддържано само чрез любовта към качеството. Помни това, когато представяш себе си и идеите си на света през тази година. Концентрирай се върху по-основните въпроси и се дръж настрана от дребнавостта и зависимостта. Делегирай колкото се може повече и по-честно. Цели се по-високо отколкото преди. Преследвай това, което наистина искаш и вярвай, че ще го получиш.

Помни, че през тази година ти преживяваш и научаваш за мощта. Ще разбереш, че любовта е най-великата сила от всички. Точно сега, тя е и най-търсената стока. Първо трябва да обичаш себе си, дадения ти от Бог талант и страстните чувства, които таланта създава в теб. Тогава ще откриеш, че ти и другите ставате толкова по-любвеобилни и ще искаш да споделиш добрия си късмет. Помни, че любовта, която търсиш трябва да започне първо отвътре. На тази основа твоето бъдеще изглежда наистина много блестящо.

1 comment:

Anonymous said...

O oo unikalno e.BRAVO na koito go e pisal i kachil.LOVE