Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Friday, March 4, 2011

Диагностика и Реалност

Хубаво би било който се оправя с руския да прочете книгата на И.В.Чусов "Записки физика-екстрасенса".
Накратко-след ясна диагноза,особено образна,и той/или по-точно Бог /почти нищо не може/по-скоро не иска/ да направи.
Отваря се в руската търсачка"Яндекс",има заглавия,където пише"скачать бесплатно".



http://www.koob.ru/chusov_ilya/


Благодаря neskopox за книгата "Записки физика-экстрасенса " на Чусов. 
Интересното за мен тук беше както и подозирах, че човек да ходи по лекари и да се диагностицира за щяло и нещяло е противопоказно. 


Всички болести са физическо проявление на психически разстройства и блокажи на енергията и като такива е напълно възможно след пълното им приемане и хармонизиране на вътрешния свят, те просто да изчезнат от самосебе си. QE и ТЕС точно така действат.


Експериментът с котката на Шрьодингер тук се усложнява от Юджин Вигнер, също Нобелов лауреат, който включва в експеримента и приятелите на "коткомъчителя"  Ухилен. Когато експериментаторът открие, че котката е жива, тя все още е в позиция ни жива ни умряла, докато той не съобщи на приятеля, чакащ в коридора и не само това, но и този приятел в Австралия, който също се тревожи, когато и той разбере и всички заинтересовани лица също, тогава котката наистина може да бъде призната за  жива в нашата Вселена. 


Например ако човек го боли стомаха, това може да включва гастрит или язва или рак. Но това е на теория преди да го диагностицират. Ако при нея му открият рак, тогава всичко ще протече според Вигнер. До този момент никой не е знаел, а сега всички лекари и роднини ще разберат и резултатът ще бъде записан в историята на болестта. Цялата Вселена ще разбере, че човекът е болен неизлечимо. Тогава човекът е обречен, защото ще му трябва чудо за да се излекува. Може например да отиде до Филипините, където лечителите правят чудеса и той допуска, че те могат да го излекуват.


Самият Чусов, когато експериментирали нов кардиограф върху здрави хора, един ден нямало върху кого да го изпитват и легнал той. Апаратът показал, че е в момент на инфаркт. Той сам признава, че не се е чувствал много добре този ден, но отказва да остава в болницата и си отива в къщи, лежи три дни и след това нищо му няма. След това си изтегля болничното досие и никога повече не се подлага на диагностика.


Дийпак Чопра описва в една от книгите, как негов колега много кашлял и той го накарал да си направи снимка. А той много се страхувал да не е рак, но въпреки това си направил снимка и тя показала рак. Починал много скоро след това. Чопра намерил негова снимка отпреди 5 год. и тя била идентична с новата.


Но въпреки всичко, ако човек твърде много вярва на традиционната медицина, трябва да бъде оставен да постъпва по собствено усмотрение. Защото убежденията му са най-важни за  изхода от заболяването.


via
=================


Мислите стават неща. 
Тази тема е за това, как да не мислим. 
А който не може да не мисли, поне да мисли позитивно както учи Джон Кехоу. 
Но мислите ли че може да се мисли само 
позитивно. 
Когато не сме в РА живеем в дуален свят. 
Негативните мисли ако се потискат в един момент изригват като вулкан. 
Между другото Кехоу получи инфаркт миналата година и затова не дойде в България. 
Единствения начин да се справим с тях е да ги осветим със силата на съзнанието си, т.е просто да ги наблюдаваме с будно съзнание и те се разтварят.


Diana

No comments: