Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Tuesday, December 21, 2010

Естествена Коледна Украса

Видях ги в интересен сайт и ми направиха силно впечатление, затова и ги споделям :)

via


Естествена Коледна Украса –
Резени от Портокал и КанелаВнесете докосването на природата в дома си тази Коледа като окачите такива изсушени портокалови резени, заедно с канела и дафинови листа. Не само е красиво, но и добавя лъх на природа в стаята. Подходете творчески и украсете стаята – прозорци, закачалки и подобни подходящи места.

Гирлянд от Естествени Портокал, Лайм и канела, свързани с Рафия


Този богат и цветен гирлянд изглежда и ароматизира чудесно през цялата година, навсякъде в дома ви. Направен е от цели изсушени портокали и зелени лимони, резени от лимон и малки канелени пръчици, свързани с естествена рафия. Чудесна декорация за празници, а с портокаловия си аромат, придава на дома ви уют в тези зимни нощи!


Изсушени Люти Чушлета


Този огнено червен гирлянд от Люти Чушлета, би бил чудна декорация за целия дом, през цялата година или по Коледа. Във всеки край има по една канелена пръчица.

Естествена коледна украса с Ябълка


Тези резени от Ябълка са декорирани от двете си страни със звезда от Анасон. Не само са приятни за окото, но и разнасят нежен мирис.(за който обича тези аромати разбира се)

Ароматна топка от Розови пъпки


Тази очарователна розова ароматна топка изглежда чудесно върху някой шкаф или в подходяща купа сложени по няколко от тях. Не само елегантно, но и носи аромата на Градината вътре при нас.

Естествена Коледна украса от сух Лайм с Перла


Естествена Коледна украса от сух Портокал с Перла


Гирлянд с Портокал и миниатюрна Тиква


Основа за Свещ - Сухи Люти Чушлета с Дафинови листенца
Семпъл, но ефектен начин да добавим цвят в стаята.

3 comments:

  1. Много ми хареса тази украса от натурални продукти. Креативно, екологично и ароматно:) Весели празници с много усмивки:)))

    ReplyDelete
  2. :) Благодаря!!! Весели и на вас!!!

    ReplyDelete