Представи си онова, което е твърде хубаво, за да е истина!!! - Представяй си го всяка сутрин, всеки миг :)

Saturday, September 25, 2010

Изкуството - да подсилим емоционалната си енергия

ИЗКУСТВОТО - ВРАТА КЪМ ВЪТРЕШНИТЕ СВЕТОВЕ
МЕДИТАЦИЯ ВЪРХУ ИЗКУСТВОТО


Ако искате да подхраните астралното си тяло, можете да го направите, като развиете емоционалната си интелигентност.

Общуването с изкуството, все едно дали театър, музика, изобразително изкуство или четене на хубава книга, драматично увеличава емоционалната ви енергия. Ако обичате да танцувате, пеете, рисувате или да свирите на музикален инструмент, трябва да го превърнете в редовен навик: колкото по-често го правите, толкова "по-щастлива" ще е аурата ви.

Щом влезете в досег с творческата си енергия, вие отваряте астралното си тяло за нова енергия от Космоса. Жизнената сила и съзидателността на човек са пряко зависими една от друга. Чрез съзидателността си можете да достигнете интуицията си и да се доближите до просветлението. Ние навлизаме в потока на универсалната енергия и сме в състояние да се презаредим от нейната божествена енергийна честота.

Добре известно е, че истински талантливите творци умеят да навлизат в състоянието на променено съзнание - екстазът, който им позволява да канализират онова, което истински резонира с тяхната природа. Но всеки може да достигне до тази енергия, не е необходимо да сте "добър" художник, музикант или танцьор - вещината не е ключът. Важното е да упражнявате творческата си същност на удобното за вас ниво. Освободете се от задръжките и просто следвайте музата.

АЛЛА СВИРИНСКАЯ - "ТАЙНИТЕ НА ЕНЕРГИЯТА"



2 comments:

Anonymous said...

Е аз нали това се стремя-откъсвам се от всичко и се потапям в мига - това, което правя в момента. Така се мъча да почувствам какво още е нужно , и дали става добре.Дори понякога идват и нови идеи.Така съм спокойна , че докрай съм се опитала да навляза в това, което правя и търся.

Sha Angreal said...

;°) нещата се случват без усилие, когато се мъчиш да направиш нещо, помисли дали го гледаш от правилната му страна!